Usluge za Vašeg ljubimca

Petit-reprodukcija

Reprodukcija

Reprodukcija

Ono što nas posebno ističe je svakako dugogodišnje iskustvo u reprodukciji pasa Ponukani uspješnim dugogodišnjim partnerstvom s uzgajivačima oplemenili smo našu praksu opremom koja nam omogućava da vrlo precizno odredimo hormonski status te time odredimo idealno vrijeme parenja.

Više o reprodukciji

Laboratorijska dijagnostika

U našem novo otvorenom laboratoriju u mogućnosti smo vam ponuditi brojne laboratorijske pretrage. Među njima ističemo pretrage krvi kojima možemo odrediti zdravlje jetre, bubrega, gušterae i spolnih organa. Suradnjom s ostalim tuzemnim i inozemnim laboratorijima nudimo i ostale laboratorijske pretrage kojima otkrivamo različite uzroke bolesti.

Više o laboratorijskoj dijagnostici
Petit-labdijagnostika

Laboratorijska dijagnostika


Petit-sistematskipregledi

Sistematski pregledi

Sistematski pregledi

Bolje spriječiti nego liječiti, dobro poznata uzrečica najbolje opisuje potrebu redovitog praćenja zdravstvenog stanja ljubimaca. Oni ne znaju govoriti, a i po svojoj prirodi skrivaju znakove boli zato je vrlo važno pravovremeno otkriti problem. Kako su neke tegobe vezane uz dob u sklopu naših sistematskih pregleda nudimo cijeli niz pretraga kojima smo u mogućnosti prepoznati poremećaj.

Više o sistematskim pregledima

Interna

Interna je specijalistička disciplina koja se bavi prevencijom, dijagnozom i liječenjem bolesti koje su posljedica poremećaja rada unutarnjih organa. Najčešće su to bolesti uvjetovane poremećajem različitih organa pa je zato i za njihovo rješavanje potrebno multidisciplinarno znanje, iskustvo i raspoloživa oprema poput rendgenskog aparata i aparata za ultrazvučnu dijagnostiku.


Cijepljenje protiv bjesnoće

Bjesnoća je virusna bolest koja se ne da liječiti pa je zato i zakonom određeno obvezno cijepljenje pasa, a preporuča se svakako cijepiti i mačke.


Cijepljenje protiv zaraznih bolesti i mikročipiranje

Protiv virusa nemamo učinkovitog lijeka. Kako i u nas postoji niz smrtonosnih zaraznih virusnih bolesti pasa i mačaka, preporučamo pravovremeno cijepljenje.

Više o zaraznim bolestima i mikročipiranju
Petit-cijepljenje2

Cijepljenje protiv zaraznih bolesti i mikročipiranje


Petit-kirurgija

Kirurgija

Kirurgija

U našoj suvremeno opremljenoj sali u mogućnosti smo izvesti brojne kirurške zahvate. Izvodimo ih nakon preoperativnih temeljitih pregleda te u uvjetima najviših sigurnosnih standarda.

Više o kirurgiji

Zaštita protiv parazita

Paraziti su vrlo česti napasnici koji ugrožavaju naše ljubimce. Poput onih koji se skrivaju u crijevu i krvi, ljubimce napadaju i tzv. ektoparaziti koji žive u koži ili na koži. Zato nudimo čitav niz suvremenih i učinkovitih sredstava protiv krpelja, buha, ostalih ektoparazita kao i ona protiv oblića i trakavica.


Petit-dermatologija

Dermatologija

Dermatologija

Problemi s kožom su vrlo čest razlog posjeta našoj praksi. Kako se bolesti kože vrlo često očituju sličnim znakovima neophodno je koristiti različite laboratorijske pretrage. Samo preciznom dijagnozom možemo odabrati postupak liječenja i tako pomoći ljubimcu u nevolji.

Više o dermatologiji

Ultrazvuk

Suvremena oprema za ultrazvučnu pretragu omogućava nam da „ zavirimo“ u unutrašnjost tijela ljubimca. Ultrazvučnim valovima precizno ocrtavamo promjene na srcu, bubrezima, jetri, crijevima, maternici i sl. Ovu pretragu uvijek preporučamo kada nađemo promjene u sastavu krvi, kod povraćanja i proljeva, mršavosti, kroničnih infekcija, otežanog ili pretjeranog mokrenja, sumnje na tumorske bolesti, skotnosti, kao i dio rutinskog pregleda prije operacije i sl…