Pet it - Ambulanta za male životinje

 

Tim veterinarske ambulante Pet-it:

mag. univ. med.vet. Davorin Tkalec


Mag.univ.med.vet. je rođen je u Varaždinu. Prethodno studiju na Veterinarskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu se obrazovao u Srednjoj medicinskoj školi u Zagrebu. Diplomirao je 1995. obranom diplomskog rada u kojem je prikazao studiju o leptospirozi.

Ivana Boljevac, dr.med.vet. do


Rođena je u Zagrebu. Od malena su joj životinje bile sastavni dio najljepših trenutaka pa je tako odlučila krenuti prema svom zvanju kojeg izuzetno voli. Ohrabrena velikom je motivacijom krenula u Srednju veterinarsku školu u Zagrebu te istu uspješno završila. Ostvarila joj se želja pa je odmah i upisala diplomski studij na Veterinarskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu u kojem je posebno uživala jer je znala da svo stečeno znanje i vještine će upravo poslužiti da pomogne životinjama. Već tijekom studija posebno se zanimala za bolestima koje uzrokuju mikroorganizmi pa je tako i svoju diplomu stekla i obranom Diplomskog rada pod nazivom“ Bakterijski gastroenteritisi u pasa“ Po završenom se Fakultetu odmah zaposlila kao pripravnik u Veterinarskoj praksi PET IT gdje i danas radi. Odlučila se potpuno posvetiti poslu kojeg voli pa je tako i upisala poslijediplomski specijalistički studij iz područja unutarnjih bolesti na Veterinarskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Tijekom svojih radnih sati okružuju je brojne životinje kojima pomaže no ljubav dijeli i sa Darkom, umiljatim engleskim buldogom i Mikicom udomljenom križanom Chihuahuom. Sretno je udana majka. Svoje slobodno vrijeme najviše voli provoditi šetnjama u prirodi.

Valentina Pilski


Uvijek nasmijana i dobro raspoložena Valentina Pilski je rođena u Zagrebu. Kako ju već više od desetljeća prati njen pekinezer Medo, preplavljena ljubavlju za životinjama i željom da im pomogne, odlučila im se potpuno posvetiti, a za to je potrebno znanje. Svoje zavidno znanje u asistenciji veterinara je stekla u renomiranoj Srednjoj veterinarskoj školi u Zagrebu koju je uspješno završila 2010. godine. Po završetku se odmah zaposlila u Veterinarskoj ambulanti u Sesvetama gdje je u sjajnom timu mnogo toga naučila što danas primjenjuje u praksi. PET IT-u se pridružila 2014. godine. Danas je i u svom domu okružena Medom, udomljenom labradorkom Ginom i udomljenim križancem Flekijem.